неделя, 9 март 2014 г.

КАШКАВАЛ В ГЮВЕЧ, ЗАПЕЧЕН ПОД КАПАК

 Тази идея е пример за това, как от обикновени продукти, намиращи се във всеки хладилник, може да стане изключително вкусно ястие, освен това и достатъчно представително и изискано за неочаквани гости.
ПРОДУКТИ
краве масло
домати
кашкавал
яйца
сол
брашно
* точното количество зависи от желаните порции

Начин на приготвяне:
Слагаме на дъното на гювеч маслото, нарязано на филийки. Нареждаме отгоре и доматените филийки.
Нарязваме кашкавала на плочки и всяка една от тях потапяме в брашно, а след това в разбити със сол яйца. Нареждаме ги най-отгоре.
Захлупваме гювеча. Печем всичко това до зачервяване на кашкавала.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...